Allergi

På Bagarn´s försöker vi att tillgodose allas behov!Vi vill att alla ska trivas på Bagarns, och kunna njuta av våra bakverk tillsammans med väninnan, kompisen eller familjen.

Det gäller såklart även de som är allergiska eller intoleranta mot tex. gluten eller laktos. Vi har ett sortiment med laktosfria och diabetesvänliga produkter, liksom glutenfritt bröd.

Är man överkänslig är det dock viktigt att tänka på att  vi är ett bageri, som dagligen hanterarstora mängder vetemjöl, nötter, ägg och mejeriprodukter

För DIABETIKERN har vi hemmagjorda äppel & hallonformar, toscakaka, cheesecake, småkakor samt chokladbollar. Vill man lyxa till det går det att beställa en petit choux bakelse med frukt eller bär.

Är man GLUTEN intolerant har vi smörgåsar som vi gör efterhand. Det finns flertal olika kakor samt bakelser och cheescake i frysen. Man kan även beställa glutenfi tårta. Det man ska vara observant på är att vi har mjöldamm i lokalerna hela tiden.

Är man NÖT & MANDEL allergiker har vi kakor till dig också. MEN vi kan aldrig garantera att det är 100% nötfritt då det finns nötter & mandel i lokalerna. Är man väldigt känslig får vi tyvärr be dig om att avstå och njuta av en god kopp kaffe istället.

För den som är LAKTOS känslig har vi bröd och kakor. Finns cheeseckae i frysen. Beställer man minst 1 dag i förväg kan vi göra en tårta eller några bakelser åt er!

För ÄGGFRIA alternativ har vi flertal olika kakor och smörgåsar.

VEGANSKA alternativ finns i form av kakor och bakelser i frysen.

Glutenfritt certificate    Glutenfritt Kok